Nieuwe Ford modellen

 

ford-ka-nieuwford-fiesta-nieuwford-fiesta-st-nieuw

Ford KA

Vanaf € 9.995

Ford Fiesta

Vanaf € 13.645

Ford Fiesta ST

Vanaf  25.895

 ford-b-max-nieuw ford-focus-nieuw ford-focus-elektric-nieuw

Ford B-MAX

Vanaf € 17.800

Ford Focus

Vanaf € 18.495

Ford Focus Electric

Vanaf € 39.990

ford-focus-st-nieuwFord-C-MAX 2014ford-kuga-nieuw

Ford Focus ST

Vanaf € 34.000

Ford C-MAX / Grand C-MAX

Vanaf € 19.995

Ford Kuga

Vanaf € 32.660

ford-mondeo-2014ford-s-max-2014ford-galaxy-2014

Ford Mondeo

Vanaf € 28.295

Ford S-MAX

Vanaf € 37.995

Ford Galaxy

Vanaf € 39.950

Nieuwe opties

Er zijn vele nieuwe snufjes beschikbaar voor uw nieuwe Ford. De meeste opties zijn niet standaard maar kunnen nagenoeg op alle Ford modellen gekozen worden. De prijzen van deze opties is tevens verschillend per Ford model. Hiervoor kunt u het beste de prijslijst per model raadplegen.

MyKey

MyKey is de programmeerbare autosleutel waarmee u een aantal zaken kunt beperken. Denk hierbij aan de maximumsnelheid en het maximale muziekvolume. Dit kan van toepassing zijn als u de Ford uitleent aan iemand of verhuurt. Hiermee kunt u dus ongepast gebruik voorkomen.

EcoBoost benzinemotor

De EcoBoost technologie zorgt ervoor dat u het comfort van een grote benzine motor heeft en het verbruik van een kleine benzinemotor. U krijgt meer vermogen zonder dat het u extra brandstof kost.

ford verkopen bod

Lane Keeping System

Het Lane Keeping System is de begeleiding welke u attendeert als u van de rijbaan afwijkt. De auto houdt nauwlettend de strepen op het wegdek in de gaten. Indien u met een bepaalde snelheid een streep op het wegdek nadert zonder richting aan te geven dan waarschuwt de Ford u. Hiermee voorkomt u dat u per ongeluk op een andere weghelft terecht komt. In het stuur is dan een vibratie te voelen.

rijbaan controle

Achteruitrijcamera

Met een camera in uw achterbumper kunt u via uw navigatiescherm in het dashboard precies zien wat er achter u afspeelt. De achteruitrijcamera heeft ook een haarscherp beeld in het donker dankzij de infrarood verlichting.

Active Park Assist

Active Park Assist helpt u met inparkeren. Moet u fileparkeren, dan parkeert uw Ford zichzelf als u wilt. De sensoren in de bumpers kunnen zeer nauwkeurig de omgeving inschatten en daarbij het parkeren voor u doen. Vooral in grotere steden waar parkeerplekken kleiner kunnen zijn, is de Active Park Assist een ware uitkomst.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qmcvaO4VenU

Sync met Voice Control

Om uw Ford nog veiliger te maken is er SYNC met Voice Control. U kunt uw radio bedienen met uw stem. Harder, zachter, volgende nummer, e.d. Ook kunt u handsfree bellen d.m.v. spraakopdrachten. U kunt met de stem de telefoonlijst openen, een naam of nummer kiezen en deze bellen terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt.

Door Edge Protector

Indien u krap geparkeerd staat en weinig ruimte heeft op de deur helemaal te openen dan kan de Door Edge Protector een uitkomst bieden. De Door Edge Protector is een bescherm strip welke te voorschijn komt zodra u de deur opent en komt om de rand van uw deur te zitten. Als deze in aanraking komt met andere objecten/auto’s dan beschermt deze strip niet alleen de lak aan uw eigen Ford maar ook die van andere auto’s. Deze strip is onzichtbaar als de deur gesloten is vanwege een slim mechanisme.

Handsfree bedienbare elektrische achterklep

Kent u het probleem dat u uw handen vol heeft en dan de achterklep wilt openen? Met de Handsfree bedienbare elektrisch achterklep is dat probleem opgelost. Onder de achterbumper zitten sensoren. Als u uw voet beweegt onder de achterbumper dan open de achterklep zich automatisch voor u.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lAjlaslFP6Y

Elektrische voorruitverwarming

Wellicht heeft u al reeds kennis gemaakt met de elektrische voorruitverwarming van Ford. Dit snufje wordt al langere tijd toegepast in de Ford. De elektrische voorruitverwarming ontdooit uw voorruit voor U! Hierdoor hoeft u in de winter niet meer het ijs van uw voorruit te krabben of uw motor warm te laten lopen. Binnen zeer korte tijd is uw voorruit vrij van ijs, sneeuw of condens.

Active City Stop

Vooral bij files ontstaan er veel aanrijdingen. Als de file te lang duurt verliest men de concentratie en kan zomaar op een plots remmende voorganger botsen. Active City Stop remt voor U. Dit veiligheid systeem voorkomt dus aanrijdingen door voldoende afstand te houden op uw voorganger. Indien de voorganger te dicht bij komt remt uw Ford automatisch af.


Ford verkopen?

Kijk eerst gratis wat hij waard is

 

ford verkopen bod5 (100%) 1 vote